sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Jurva160 Lasten Halloween



160 vuotiasta Jurvaa on nyt juhlittu monella tapaa. On ollut erilaisia konsertteja ja tilaisuuksia ympäri Jurvaa. Meillä päätettiin juhlistaa Jurvaa lasten kanssa sekä nenää kaivamalla että kauhistelemalla. Lasten juhla oli Halloweenbileet eli kotoisammin Kekrikekkerit, johon olivat tervetulleita 5-12 vuotiaat lapset ja alle 5 vuotiaat vanhemman seurassa.

Halloweenbileet eli Kekrikekkerit lapsille


Pari iltaa vierähti seuraa siivotessa ja koristellessa tuleviin juhliin. Apukäsiä pyydettiin avuksi perjantai-illalle ja pari innokasta apulaista saatiin mukaan. Suuri kiitos heille!

Kekrikekkereitä varten oli leivottu mokkapaloja, porkkanakakkua, muffineita. Hommattu limsaa, mehua ja karkkia. Popcorn paukkui kattilassa.
Ilta oli mukavasti myrskyisen oloinen, tuuli henkäili nurkissa ja sähköt katkeilivat ympäri Jurvaa. Innokkaimmat lapset tulivat paikalle hyvissä ajoin ja jännittivät tulevatko kaveritkin paikalle. Pääsylippuja myivät Karmea-Kirsi ja Julma-Josefiina. Ilta oli yleisöryntäys, meillä loppui kaikki kesken. Oli ihanaa nähdä, että lapset tykkäsivät. Monihan on järjestänyt muina vuosina kotonaan kavereille Halloweenjuhlia ja nyt ne onnistuivat koko Jurvan voimalla.
Puheenjohtajakin oli pukeutunut parhaimpiinsa


Lapset olivat pelottavasti pukeutuneita ja hirviömäisesti maskeerattuja, upeaa heittäytymistä kaikilta. Kauhuhuoneen ja nenänkaivuun pääsylippuja meni nopeaan tahtiin, kun lapset ymmärsivät, mikä on jutun juju. Discon lattia täyttyi innokkaista tanssijoista (Isot kiitokset meidän upealle/hirvittävälle Martin DJ:lle). Kammottavimmat asut palkittiin. Palkitaanko ensivuonna kenties hirvittävin aikuinen/lapsi pari?

Ensi vuonna järjestetään uudet Kekrikekkerit ja meillä on jo mahdollisesti uusia kujeita mielessä. Toivottavasti tulette seuraavalla kerralla mukaan Kekrikekkereihin.
    





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

The Voice of Finland finaalikatsomo

Nyt on tullut aika kannustaa Lisa voittoon Voice of Finland kisakatsomossa Toimelassa perjantaina 26.4.2024. Lisa on Jurvan "oma tyttö&...